Sīkdatņu politika

1. Ievads

Mūsu tīmekļa vietnē https://unlocktest.com (turpmāk tekstā – vietne) tiek izmantotas sīkdatnes un citas saistītās tehnoloģijas (ērtības labad visas tehnoloģijas tiek sauktas par sīkdatnēm). Sīkdatnes ievieto arī trešās personas, ar kurām mēs sadarbojamies. Turpmāk tekstā tiek sniegta informācija par sīkdatņu izmantošanu mūsu vietnē.

2. Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatne ir neliela, vienkārša datne, kas tiek nosūtīta kopā ar šīs vietnes lapām un ko pārlūkprogramma saglabā jūsu datora vai citas ierīces cietajā diskā. Tajā saglabātā informācija var tikt nosūtīta atpakaļ uz mūsu serveriem vai attiecīgo trešo personu serveriem nākamā apmeklējuma laikā.

3. Kas ir skripti?

Skripts ir programmas koda daļa, kas tiek izmantota, lai mūsu vietne darbotos pareizi un interaktīvi. Šis kods tiek izpildīts mūsu serverī vai jūsu ierīcē.

4. Kas ir tīmekļa bāksignāls?

Tīmekļa bāksignāls (jeb pikseļu tags) ir neliels, neredzams teksta vai attēla gabaliņš vietnē, ko izmanto, lai uzraudzītu datplūsmu vietnē. Lai to paveiktu, dažādi dati par jums tiek saglabāti, izmantojot tīmekļa bākas.

5. Sīkdatnes

5.1. Tehniskās vai funkcionālās sīkdatnes

Dažas sīkdatnes nodrošina, ka noteiktas vietnes daļas darbojas pareizi un ka jūsu lietotāja preferences ir zināmas. Ievietojot funkcionālās sīkdatnes, mēs atvieglojam jums mūsu vietnes apmeklēšanu. Tādējādi, apmeklējot mūsu vietni, jums nav atkārtoti jāievada viena un tā pati informācija, un, piemēram, preces paliek iepirkumu grozā, līdz esat samaksājis. Mēs varam ievietot šīs sīkdatnes bez jūsu piekrišanas.

5.2. Mārketinga / izsekošanas sīkdatnes

Mārketinga / izsekošanas sīkdatnes ir sīkdatnes vai cita veida vietējā atmiņa, ko izmanto, lai izveidotu lietotāja profilus reklāmas rādīšanai vai lai izsekotu lietotāju šajā vietnē vai vairākās vietnēs līdzīgiem mārketinga mērķiem.

6. Ievietotās sīkdatnes

7. Piekrišana

Pirmo reizi apmeklējot mūsu vietni, mēs parādīsim jums uznirstošo logu ar skaidrojumu par sīkdatnēm. Tiklīdz jūs noklikšķināt uz “Saglabāt preferences”, jūs piekrītat, ka mēs izmantojam sīkdatņu un spraudņu kategorijas, kuras esat izvēlējies uznirstošajā logā, kā aprakstīts šajā Sīkdatņu politikā. Izmantojot pārlūkprogrammu, varat atspējot sīkdatņu izmantošanu, taču ņemiet vērā, ka mūsu vietne var nedarboties pareizi.

8. Sīkdatņu ieslēgšana / izslēgšana un dzēšana

Jūs varat izmantot savu interneta pārlūkprogrammu, lai automātiski vai manuāli dzēstu sīkdatnes. Varat arī norādīt, ka dažas sīkdatnes nedrīkst ievietot. Vēl viena iespēja ir mainīt interneta pārlūkprogrammas iestatījumus tā, lai katru reizi, kad tiek ievietota sīkdatne, jūs saņemtu paziņojumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par šīm iespējām, skatiet norādījumus pārlūkprogrammas palīdzības sadaļā.

Ņemiet vērā, ka mūsu vietne var nedarboties pareizi, ja visas sīkdatnes ir atspējotas. Ja jūs dzēsīsiet sīkdatnes savā pārlūkprogrammā, tās tiks ievietotas atkārtoti pēc jūsu piekrišanas, kad atkal apmeklēsiet mūsu vietni.

9. Jūsu tiesības attiecībā uz personas datiem

Jums ir šādas tiesības attiecībā uz jūsu personas datiem:

  • Jums ir tiesības zināt, kāpēc jūsu personas dati ir nepieciešami, kas ar tiem notiks un cik ilgi tie tiks glabāti.
  • Piekļuves tiesības: jums ir tiesības piekļūt saviem personas datiem, kas mums ir zināmi.
  • Tiesības uz labošanu: jums ir tiesības papildināt, labot, dzēst vai bloķēt savus personas datus jebkurā laikā.
  • Ja esat devis mums savu piekrišanu apstrādāt jūsu datus, jums ir tiesības atsaukt šo piekrišanu un pieprasīt savu personas datu dzēšanu.
  • Tiesības pārsūtīt savus datus: jums ir tiesības pieprasīt visus savus personas datus no pārziņa un tos pilnībā pārsūtīt citam pārzinim.
  • Tiesības iebilst: jūs varat iebilst pret savu datu apstrādi. Mēs to ievērojam, ja vien apstrādei nav pamatotu iemeslu.

Lai izmantotu šīs tiesības, sazinieties ar mums. Kontaktinformāciju atradīsiet šīs sīkdatņu politikas beigās. Ja jums ir iebildumi par to, kā mēs rīkojamies ar jūsu datiem, mēs vēlamies tos uzklausīt, taču jums ir arī tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei (Datu aizsardzības iestādei).

10. Kontaktinformācija

Ja jums ir radušies kādi jautājumi vai komentāri par mūsu sīkdatņu politiku un šo paziņojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot šādu kontaktinformāciju:
UNLOCK Test
Kraaienweg 39, 1950 Kraainem, Beļģija
Beļģija
Tīmekļa vietne: https://unlocktest.com
E-pasts: [email protected]
Tālruņa Nr.: +324 901 99917

Šī sīkdatņu politika ir sinhronizēta ar cookiedatabase.org 2021. gada 1. jūnijā